kupi_glkontpromgalnasszbznachal
kup
kupi
plaket
plaketi
medal
medali1
nagradi
nagradki_n
nagrad
statuetki_s
 

 

 
 
     
  nas-  
 

 

Нашето мото е да предлагаме на своите клиенти високо качество на услугите, персонално отношение и ценови-ефективни решения за нашите купи, медали, плакети.
Нашият екип професионалисти с богат и дългогодишен опит в сферата на спортни награди и сувенири, съчетавайки креативност, творчество и технически умения, цели да предложи най-добрите ефективни и красиви купи, медали, плакети, които да покриват разнообразните предпочитания на нашите клиенти.
ние сме извървели дълъг път, учейки се да постигаме максимални резултати с ограничени ресурси.  С течение на времето изградихме работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на продукти. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията на клиента ни, за да задоволим техните  изисквания.
За нас работата е удоволствие, начин да изразим себе си и да бъдем полезни с това което създаваме, за да допринесем за успеха и развитието на своите клиенти.
Поддържаме точни и коректни бизнес отношения. Доверието и уважението към работата и клиентите са важна част от съвместния работен процес, защото това е начинът да се постигат максимално ползотворни резултати и да се създават дълготрайни взаимоотношения.

Нашите цели:

Качествена услуга,  достъпни цени, доволни клиенти, разумни срокове,уникални награди

 
     
     
     
contakt skyprize@abv.bg 0877 931 288
dost portfo klient kartsai
Copyright © 2003-2013 Всички права запазени